Ποιοι είμαστε

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας,


Ο δικτυακός μας χώρος galanisphoto.gr βρίσκεται από το 2011 κοντά σας με διάφορες υπηρεσίες εκτύπωσης. Το 2017 κάναμε μία μεγάλη αλλαγή στην ιστοσελίδα μας. Προσαρμοστήκαμε σε όλα τα νέα δεδομένα της αγοράς για να μπορούμε να σας προσφέρουμε ταχύτητα και ασφάλεια στην πλοήγηση σας.


Στην καινούρια μας ιστοσελίδα θα βρείτε υπηρεσίες όπως :


Ψηφιακές εκτυπώσεις από όλα τα μέσα, όπως CD, DVD, USB, Κάρτες μνήμης, Κινητά τηλέφωνα. Εκτυπώσεις πάνω σε μαξιλάρια, κούπες, θήκες κινητών, χιονόμπαλες, Θήκες καπνού, mousepad, Μπρελόκ, Πέτρες, Ρολόγια, Καμβά, Μπλούζες. Πολλές πρωτότυπες ιδέες για τα Χριστούγεννα, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το Πάσχα. Προσπαθούμε πάντα να βρίσκουμε για εσάς τα καλύτερα δώρα για τους φίλους σας ή ακόμα και για τον εαυτό σας!


Κάθε χρόνο ένα από τα αγαπημένα σας προϊόντα μας είναι τα ημερολόγια! Φτιάχνουμε για εσάς , με τις φωτογραφίες της επιλογής σας το δικό σας προσωπικό ημερολόγιο. Μπορεί να γίνει ετήσιο αλλά μπορεί να εκτυπωθεί και ανά μήνα. Είναι σίγουρα ένα πολύ όμορφο δώρο που μπορούμε να κάνουμε για την νέα χρονιά!


Τέλος θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε και το φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται στην Καλλιθέα.
Η διεύθυνσή μας είναι Σιβιτανιδίου 34, Καλλιθέα 17676 δίπλα από τον ηλεκτρικό σταθμό "Καλλιθέας".Κλείνοντας θα θέλαμε να αναφερθούμε και στο facebook. Είμαστε πολλοί ευτυχής που έχουμε όλη αυτή την επικοινωνία με όλους σας μέσω facebook. Είναι χαρά μας να απαντάμε σε όλες σας τις απορίες αλλά και να μοιραζόμαστε μαζί σας και όλες αυτές τις κρυφές προσφορές που σας προωθούμε.

Οι κρυφές μας προσφορές απευθύνονται μόνο για τους ακόλουθους μας στο facebook οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε για να μην χάσετε καμία άλλη προσφορά μας.. είναι να μας κάνετε ένα like στην σελίδα μας στο facebook που βρίσκεται παρακάτω :

https://www.facebook.com/galanisphoto/