Λόγω περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας όπου επέβαλε η κυβέρνηση, το κατάστημά μας

θα εξυπηρετεί για φωτογραφίες ταυτότητας, διαβατηρίων, διπλωμάτων και άλλων εγγράφων με ραντεβού.

Καλέστε μας στο 6976512683 για να κλείσετε το ραντεβού σας.

Ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις αποστολές προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Παζλ Ορθογώνιο μέγεθος 19 x 28

12.50 
Ανεβάστε φωτογραφία για να την προσαρμόσουμε στο παζλ.

Για να ανεβάσετε μία φωτογραφία θα πρέπει να προσέξετε τις διαστάσεις αλλά και το μέγεθος της φωτογραφίας. Δεχόμαστε φωτογραφίες με κατάληξη .jpg .png .bmp .gif . Στην περίπτωση που δεν είναι σε αυτή την μορφή οι φωτογραφίες σας ή είναι μεγαλύτερες από 8 mb τότε θα πρέπει να μας τις στείλετε μέσω mail μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

print_0072
Σε Απόθεμα
+
Λίστα επιθυμίας Λίστα σύγκρισης

Παζλ Ορθογώνιο με μέγεθος 19 x 28 εκατοστά.

Τώρα έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας παζλ! Αποτελούνται από 35 κομμάτια και είναι εύκολα στη συναρμολόγηση!

Είναι πολύ όμορφο δώρο σε μικρές ηλικίες που χρειάζονται να τους δίνουμε ερεθίσματα για να τα βοηθήσουμε στην ανάπτυξη δεξιοτήτων, την καλλιέργεια της φαντασίας και την ενδυνάμωση της μνήμης!

Εκτυπώστε όμορφες στιγμές , οικογενειακές φωτογραφίες, φωτογραφίες με τα παιδιά σας και δώστε τους τα ερεθίσματα που χρειάζονται.

Επιπλέον τα Παζλ μπορείτε να τα φτιάξετε και να τα στολίσετε στο παιδικό σας δωμάτιο.

Η ειδικότητα μας είναι τα φωτογραφικά δώρα!

Τι είναι το Παζλ και γιατί πρέπει να το γνωρίζουμε από μικρή ηλικία ?

Ένα παζλ είναι ένα πρόβλημα ή ένα παιχνίδι που δοκιμάζει ενός ατόμου την εφευρετικότητα ή την γνώση. Στα παζλ είναι υποχρεωτικό να τοποθετήσεις τα κομμάτια με έναν λογικό τρόπο, προκειμένου να καταλήξετε στη σωστή λύση του γρίφου. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι παζλ για διαφορετικές ηλικίες, όπως σταυρόλεξα, παζλ λέξη-αναζήτησης, αριθμός παζλ ή παζλ λογική. Συνήθως στα μικρά παιδιά επιλέγουμε παζλ με πιο εύκολες φωτογραφίες που περιέχουν πολλά διαφορετικά χρώματα.