Άμεση παραλαβή εκτυπώσιμων προϊόντων από το κατάστημα μας (κατόπιν ραντεβού) με επιπλέον χρέωση. Καλέστε μας για πληροφορίες στο 210-9567113.

Κερδίστε 20%

Λευκές Κούπες με δική σας φωτογραφία και το κείμενο της επιλογής σας

Αρχική Τιμή: 10.00 
8.00 
Κερδίζετε: 2.00 € (20%)
Ανεβάστε την φωτογραφία που επιθυμείτε.
Γράψτε μας το κείμενο της επιλογής σας.

Για να ανεβάσετε μία φωτογραφία θα πρέπει να προσέξετε τις διαστάσεις αλλά και το μέγεθος της φωτογραφίας. Δεχόμαστε φωτογραφίες με κατάληξη .jpg .png .bmp .gif . Στην περίπτωση που δεν είναι σε αυτή την μορφή οι φωτογραφίες σας ή είναι μεγαλύτερες από 8 mb τότε θα πρέπει να μας τις στείλετε μέσω mail μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

print_0035
Σε Απόθεμα
+
Λίστα επιθυμίας Λίστα σύγκρισης

Λευκές Κούπες με δική σας φωτογραφία και το κείμενο της επιλογής σας.


Εκτύπωση της αγαπημένης σας φωτογραφίας σε κούπα.

Τυπώστε φωτογραφίες και κείμενα πάνω σε κούπες.

Εκτύπωση σε κούπα. Εκτυπώστε την φωτογραφία της επιλογής σας μαζί με το κείμενο που εσείς επιθυμείτε, σε κούπα και απολαύστε τον καφέ σας, το τσάι σας ή την σοκολάτα σας, μαζί με αγαπημένα σας πρόσωπα.Κρατήστε για πάντα ζωντανές τις αγαπημένες σας στιγμές!

Διαβάστε μερικές πανέμορφες ιδέες για το συγκεκριμένο προϊόν :

Κάντε ένα προσωποποιημένο δώρο στους φίλους σας, μικρούς και μεγάλους φτιάχνοντας την δική σας ξεχωριστή κούπα. Κάντε ένα όμορφο δώρο σε καλούς πελάτες τις επιχείρησης σας εκτυπώνοντας πάνω στην κούπα τα στοιχεία και το λογότυπο της επιχείρησης σας. Εκτυπώστε μία κούπα για κάθε μέλος της οικογένειας σας για να έχει ο κάθε ένας την δική του. Εκτυπώστε και στολίστε τις κούπες σε ένα όμορφο μέρος τους σπιτιού σας (συνήθως τις στολίζουν στην Κουζίνα).

Οι κούπες μπορούν να μπουν άφοβα στο πλυντήριο πιάτων και στο φούρνο μικροκυμάτων χωρίς τον κίνδυνο να ξεθωριάσουν τα χρώματα.

Ανεβάστε την αγαπημένη σας φωτογραφία και το κείμενο της επιλογής σας κατά την διαδικασία της παραγγελία σας.

Από την μια όψη της κούπας τυπώνουμε την φωτογραφία και από την άλλη όψη το κείμενο της επιλογής σας.

Κούπες με δική σας φωτογραφία και το κείμενο της επιλογής σας

Λευκές Κούπες με δική σας φωτογραφία και το κείμενο της επιλογής σας