Χριστουγεννιάτικη Κούπα #1 με στολίδια στην μία μεριά και την φωτογραφία της επιλογής σας στην άλλη

8.00 
Ανεβάστε την φωτογραφία που επιθυμείτε.

Για να ανεβάσετε μία φωτογραφία θα πρέπει να προσέξετε τις διαστάσεις αλλά και το μέγεθος της φωτογραφίας. Δεχόμαστε φωτογραφίες με κατάληξη .jpg .png .bmp .gif . Στην περίπτωση που δεν είναι σε αυτή την μορφή οι φωτογραφίες σας ή είναι μεγαλύτερες από 8 mb τότε θα πρέπει να μας τις στείλετε μέσω mail μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

christmas_004
Σε Απόθεμα
+
Λίστα επιθυμίας Λίστα σύγκρισης

Φέτος τα Χριστούγεννα πρωτοτυπήστε στολίζοντας ένα εντυπωσιακό και απόλυτα προσωπικό χριστουγεννιάτικο τραπέζι το οποίο θα έχει πάνω του κούπες με δίκες σας φωτογραφίες.

Στο κατάστημα μας έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές πρωτότυπες και όμορφες κούπες όπου ανάμεσα τους βρίσκεται η Χριστουγεννιάτικη Κούπα #1 με στολίδια στην μία μεριά και την φωτογραφία της επιλογής σας στην άλλη

Στολίστε το σπίτι σας με χριστουγεννιάτικες κούπες που έχουν πάνω φωτογραφίες των αγαπημένων σας προσώπων και στιγμών.

Δώστε μια όμορφη και διαφορετική ιδέα σε αυτές τις γιορτές!

Χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα πρωτότυπα φωτογραφικά δώρα.

Δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό και απόλυτα προσωπικό χριστουγεννιάτικο δώρο.

Η Χριστουγεννιάτικη Κούπα #1 με στολίδια στην μία μεριά και την φωτογραφία της επιλογής σας στην άλλη αποτελεί μία υπέροχη ιδέα για ένα ξεχωριστό δώρο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε την φωτογραφία σας και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς.

* ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Μπορείτε αντί για σχέδιο να βάλετε την δική σας ευχή από την μια μεριά της κούπας όπως πχ. ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.