Κουμπαράς με δική σας φωτογραφία

9.00 
Ανεβάστε την φωτογραφία που επιθυμείτε.

Για να ανεβάσετε μία φωτογραφία θα πρέπει να προσέξετε τις διαστάσεις αλλά και το μέγεθος της φωτογραφίας. Δεχόμαστε φωτογραφίες με κατάληξη .jpg .png .bmp .gif . Στην περίπτωση που δεν είναι σε αυτή την μορφή οι φωτογραφίες σας ή είναι μεγαλύτερες από 8 mb τότε θα πρέπει να μας τις στείλετε μέσω mail μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

print_0032
Ρωτήστε μας για τη διαθεσιμότητα

Κουμπαράς με δική σας φωτογραφία.

Κάντε ένα έξυπνο δώρο στα παιδιά σας.

Ο κουμπαράς είναι δοχείο με σχισμή που χρησιμεύει για την άτυπη αποταμίευση κερμάτων ή χαρτονομισμάτων. Απευθύνεται περισσότερο σε παιδιά στα οποία δίνονται ως σύμβολα εγκράτειας και προνοητικότητας, ώστε να μαθαίνουν την πρακτική της αποταμίευσης.

Η δυνατότητα να εκτυπώσουμε επάνω στον κουμπαρά την φωτογραφία της επιλογής σας κάνει ακόμα πιο εύκολο το παιχνίδι αλλά και τον στόχο μας.
Καθώς πχ αν είναι δύο αδέρφια μπορεί το κάθε ένα να έχει τον δικό του κουμπαρά με την δική του φωτογραφία. ή ακόμα πιο συχνό φαινόμενο .. ένα παιδί να έχει δύο στόχους !! Ο ένας κουμπαράς να έχει μια φωτογραφία με το ποδήλατο που θέλει να αγοράσει και ο άλλος να έχει μια φωτογραφία από το όμορφο νησί που θέλει να πάει διακοπές. Κάντε την αποταμίευση παιχνίδι και δώστε κίνητρο στα παιδιά σας να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Η ειδικότητα μας είναι τα φωτογραφικά δώρα!